2105772473 6908674244 - 6980139816 ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 219, Περιστέρι panospet9@gmail.com
 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ | Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών Περιστέρι Αττική

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ, η οποία εδρεύει στο Περιστέρι από το 1998, παρέχει μια εξειδικευμένη γκάμα οικοδομικών εργασιών με την οποία μπορεί να εξυπηρετήσει την Αθήνα, ολόκληρο το νομό Αττικής αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 
 
 
 
     
 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ προσφέρει ολοκληρωμένες οικοδομικές υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες στον τομέα της κατασκευής. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας μπορούν να αναλάβουν παντός είδους μονώσεις, καλούπια μπέτον, σοβατίσματα, χτίσιματα, βαψίματα και επισκευές, εξασφαλίζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε έργο.

   
     
 
     
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ

 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ είναι εξειδικευμένη στις οικοδομικές εργασίες και μπορεί να αναλάβει την κατασκευή σκαλωσιών για διάφορες χρήσεις. Οι επαγγελματίες της εταιρείας μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν σκαλώσια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα των κατασκευών.

 
     
 
     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΒΑΛΕΤΩΝ
 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες κατασκευής καβαλέτων για την οικοδομή. Τα καβαλέτα αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο στην οικοδομική διαδικασία, καθώς παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια στους εργαζομένους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

 
     
 
     
 
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ
 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ παρέχει επίσης υπηρεσίες επισκευής οικοδομικών εργαλείων χειρός, προκειμένου να εξασφαλίσει την αντοχή και τη σωστή λειτουργία τους. Οι ειδικοί της εταιρείας είναι εξειδικευμένοι στην επισκευή και συντήρηση εργαλείων όπως παλμικά δράπανα, τρυπάνια, σεγάκια, κομπρεσέρ και πολλά άλλα.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ είναι εξοπλισμένη με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα για την εκτέλεση κάθε εργασίας και διαθέτει εμπειρία στην κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, καταστημάτων, γραφείων και άλλων κτιριακών έργων. Η εταιρεία έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών της με ποιοτική εργασία και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας...