2105772473 6908674244 - 6980139816 ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 219, Περιστέρι panospet9@gmail.com
 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
     
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ | Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών Περιστέρι Αττική

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από οικοδομικά υλικά και εργαλεία, καλύπτοντας τις ανάγκες των επαγγελματιών της κατασκευαστικής βιομηχανίας, καθώς και των ερασιτεχνών οικοδομών.

Ανάμεσα στα οικοδομικά υλικά που προσφέρει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ, βρίσκονται τσιμεντόκονιες, σκυροδέματα, οπλισμένα σίδερα, επιχριστικά, κεραμίδια, μονωτικά υλικά, μόνωση, αρματωτικό δίχτυ και πολλά άλλα.

Στα οικοδομικά εργαλεία, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ διαθέτει εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε ανάγκη οικοδομής, όπως τρυπάνια, κατσαβίδια, πριόνια, δράπανα, δισκοπρίονα, περιστροφικά εργαλεία, σφυριά, σπάτουλες και πολλά άλλα.

Τα προϊόντα της εταιρείας διανέμονται άμεσα, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας εντός του νομού Αττικής ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων της, την αξιοπιστία των υπηρεσιών της και την εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 30 χρόνια, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αξιόπιστους και καταξιωμένους προμηθευτές δομικών εργαλείων και υλικών με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας...